Štěňátkům je 5 týdnů

07.04.2012 22:36

Štěňátka si tento týden přijeli okouknout naši "hovawartí" známí. Ve středu přijela Anetka - panička našeho velkého kamaráda Nasthyho z Budské samoty. Ze štěňátek byla nadšená - všechna ji přivítala a sápáním si vyžadovala hlazení :o)

V pátek přijela naše chovatelka. Moc Ti děkujeme, přejeme snadný porod a kupu krásných a zdravých štěňátek. I Katka nám naše miminka pochválila a poradila, která z holek by měla zůstat doma :o) Děkujeme za krásné dárečky a pamlsky :o)

Odpoledne dorazil Standa, Sylva a kluci (majitelé Alana Z Vebrkasu). Štěňátka opět využila všechny volné ruce na mazlení....

Dnes štěňátka oslavila 5 týdnů života - rostou jako z vody, lumpačí, chodí ven na dvoreček, pořádně papají a na jejich vahách je to vidět. Na Ataie se dnes přijeli podivat jeho páníčci - dostal piškotky a plyšáka :o) Stejně jako minulý týden Face a Ace :o) všem moc děkujeme za dárečky :o)

Páníčci Čikouška (tatínka štěňátek) také dorazili. Vypadalo to, že jsou spokojeni.

Celkově jsou štěňátka hodnocena velice kladně :o) Všichna mají krásné velké hlavy, jsou mohutná, mají rovné hřbety. Jsou hravá, mazlivá a velmi kontaktní. Každému štěňátku přibyla fotečka v jeho složce.

Fotky od Čikouškových páníčků: zde

Katka (od Čika) a Atai

Katka (chovatelka Debbie) a štěňátka

Standa s Lukáškem

Tomášek a štěňátka